PC2000 - everything seems ok but no hot water in afternoon

View previous topic View next topic Go down

PC2000 - everything seems ok but no hot water in afternoon

Post  Rickyf26 on Wed May 22, 2013 6:03 am

Hi, my PC2000 seems to be working fine, the pump works, both heating elements work, and the Pump Speed Control PCB seems to be fine (if I decrease the hot water flow rate from a tap the pump slows down). However, once the heat stored off peak finishes there is no more hot water. Sometimes it randomly comes back, but there doesn't seem to be a set 'pattern' for this. Any suggestions?

Thanks

Riccardo

Rickyf26

Posts : 1
Join date : 2013-05-22

View user profile

Back to top Go down

Re: PC2000 - everything seems ok but no hot water in afternoon

Post  mike on Thu May 23, 2013 11:21 am

Check the stats.
Even try swapping them over.
Mike

mike

Posts : 1626
Join date : 2009-10-08
Age : 64
Location : Norwich

View user profile http://www.mgch20.co.uk

Back to top Go down

It could also be a sensor issue

Post  sunny.sahdev on Wed Sep 11, 2013 3:21 am

I have come across the situation a few times, I do agree with Mike, check the stat, if that is fine it could be 1 element is faulty or the PHE/DHW sensors are not working 100%.

sunny.sahdev

Posts : 383
Join date : 2013-08-21
Age : 31
Location : Vedhas Limited, 960 Capability Green

View user profile http://www.vedhas.co.uk/vedhas-what-we-do/pulsacoil-repair/#

Back to top Go down

Re: PC2000 - everything seems ok but no hot water in afternoon

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum