Pulsacoil 2000 Peak rate boost problem

View previous topic View next topic Go down

Pulsacoil 2000 Peak rate boost problem

Post  Craig26 on Sun Sep 20, 2009 3:35 pm

I am not getting any hot water from the on peak boost from my pulsacoil 2000.

The off peak works ok but if I use up all the hot water I don't get anymore hot water if I try using the on peak boost supply.

The green light is on, the red light on the board is flashing 2 per second meaning no errors i believe.

Please can you advise on what the problem might be?

I have had alot of parts replaced on this boiler over the last 2 years and seem to get a fault every 6 months or so. Is this normal, are they generally really unreliable, or am I just unlucky?

Thanks
Craig

Craig26

Posts : 6
Join date : 2009-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Pulsacoil 2000 Peak rate boost problem

Post  ab property services on Tue Sep 29, 2009 3:33 pm

just check that the cut out safey button has not popped out

ab property services

Posts : 11
Join date : 2009-09-28
Location : west midlands

View user profile

Back to top Go down

Re: Pulsacoil 2000 Peak rate boost problem

Post  Craig26 on Mon Oct 12, 2009 1:35 pm

Where is the reset button?

Craig26

Posts : 6
Join date : 2009-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Pulsacoil 2000 Peak rate boost problem

Post  Craig26 on Wed Oct 14, 2009 12:39 pm

Can anybody tell me where the safety button is please, is it on the stat or board? I can't see it.

Thanks

Craig26

Posts : 6
Join date : 2009-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Pulsacoil 2000 Peak rate boost problem

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum