No hot water

View previous topic View next topic Go down

No hot water

Post  Macca71 on Thu Jul 08, 2010 5:41 am

Hi,

I have a Pulsacoil a class which has been great for the last 3 years, but has suddenly stopped producing any hot water. The green light is on, but the unit is cold to the touch. Also, the peak boost button doesn't work any more.
There is no flashing red light to indicate a fault. The tank has also been topped up to about halfway.

Any advice will be gratefully received! Thanks in advance.

Neil

Macca71

Posts : 2
Join date : 2010-07-08

View user profile

Back to top Go down

Re: No hot water

Post  MK Group Ltd on Thu Jul 08, 2010 8:27 am

Neil,

Possible causes are as follows:

- Temperature sensor or printed circuit control board is faulty.
- The water level is low in the F&E Cistern (you said you have checked this)
- Overheat stat tripped
- One or both immersion heaters have failed
- The pump is permanently stuck

I hope this helps!

MK Group Ltd

Posts : 301
Join date : 2010-04-03

View user profile http://www.mkgroupltd.co.uk

Back to top Go down

Re: No hot water

Post  Macca71 on Thu Jul 08, 2010 9:47 am

Ah, sounds like I'll have to blow the dust off my credit card and call someone out!

Thanks for the reply.

Macca71

Posts : 2
Join date : 2010-07-08

View user profile

Back to top Go down

Re: No hot water

Post  MK Group Ltd on Thu Jul 08, 2010 10:02 am

Hi

What area are you in?
we can offer you a repair service!

Gary
MK Group.


MK Group Ltd

Posts : 301
Join date : 2010-04-03

View user profile http://www.mkgroupltd.co.uk

Back to top Go down

Re: No hot water

Post  Sponsored content Today at 1:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum