Gledhill Repairs
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

No lights on Paired Boiler

2 posters

Go down

No lights on Paired Boiler Empty No lights on Paired Boiler

Post  LMC Sat Oct 19, 2013 12:19 pm

I have a Potterton Suprima 30 connected to a boilermate II, they are about 11 years old and today I had no hot water... again! The boiler isolation fuse (13A) is fine and there is electricity leaving the FCU. There are no LEDs illuminated on the boiler and I tested the 'mains' in to find no supply voltage. Although, this can't be the same wire that leaves the FCU as one is black/red and the other is brown/blue. This aside, all I have changed between having water yesterday and non today was the thermostat temperature (down to 0), which seems an unlikely cause as the boilermate store temperature and boiler setting are both still at max. I have put it back up now anyway.

I assume this is purely a boiler issue and nothing to do with the boielrmate II? Any ideas?

LMC

Posts : 7
Join date : 2013-08-22

Back to top Go down

No lights on Paired Boiler Empty Re: No lights on Paired Boiler

Post  mike Sat Oct 19, 2013 1:10 pm

Well you need a supply and switched live at the boiler.
Sometimes only a switched live.
Google up about your boiler.
All may be revealed.
Mike

mike

Posts : 1747
Join date : 2009-10-08
Age : 68
Location : Norwich

http://www.mgch20.co.uk

Back to top Go down

No lights on Paired Boiler Empty Job done, thanks again!

Post  LMC Sun Oct 20, 2013 4:30 am

Job done, thanks again!

LMC

Posts : 7
Join date : 2013-08-22

Back to top Go down

No lights on Paired Boiler Empty Re: No lights on Paired Boiler

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum