Gledhill Repairs
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

3 posters

Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

Post  incywincy100 Mon Oct 03, 2011 12:26 pm

Pulsacoil 2000, pcb board flashing twice all the time so not fault showing. No green light or fault light on the display. Dont know if to replace the DHW sensor or the PCB. PLEASE ANYONE HELP WITH THIS!!

incywincy100

Posts : 7
Join date : 2011-10-03

Back to top Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty Re: NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

Post  MK Group Ltd Tue Oct 04, 2011 1:47 am

Hi,

Is the store hot? Have you check the integrity of the immersion elements?

Kind regards

Gary

MK Group Limited
MK Group Ltd
MK Group Ltd

Posts : 301
Join date : 2010-04-03

http://www.mkgroupltd.co.uk

Back to top Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty Re: NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

Post  incywincy100 Tue Oct 04, 2011 1:50 am

Yes, the store is hot, I thought it might be the rod thermostat so changed that. That made no difference...

incywincy100

Posts : 7
Join date : 2011-10-03

Back to top Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty Re: NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

Post  MK Group Ltd Tue Oct 04, 2011 1:55 am

Hi,

If the store is hot it is an issue with heat transfer, Check with the hot tap open what voltage you are obtaining at the pump? It should be 240V.

Kind regards

Gary

MK Group Limited
MK Group Ltd
MK Group Ltd

Posts : 301
Join date : 2010-04-03

http://www.mkgroupltd.co.uk

Back to top Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty Re: NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

Post  incywincy100 Tue Oct 04, 2011 1:58 am

With the hot tap open there is no power going to the pump at all..

Regards

incywincy100

Posts : 7
Join date : 2011-10-03

Back to top Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty Re: NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

Post  MK Group Ltd Tue Oct 04, 2011 2:01 am

Sound like sensor issues, but I have come accross this problem before and it has turned out to be the PCB.

Initially start with changing the sensors.

Kind regards

Gary

MK Group Ltd
MK Group Ltd
MK Group Ltd

Posts : 301
Join date : 2010-04-03

http://www.mkgroupltd.co.uk

Back to top Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty Re: NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

Post  incywincy100 Tue Oct 04, 2011 2:05 am

Thats what I thought. I have just ordered the sensors and hopefully that will solve it. If not like you say i'll change the PCB. I'll keep you updated for future reference.

Thnaks for your advice Gary.

Gareth

incywincy100

Posts : 7
Join date : 2011-10-03

Back to top Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty Re: NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

Post  incywincy100 Sun Oct 09, 2011 3:26 am

Replaced the DHW sensor- All working great..........

Thanks for the asdvise

incywincy100

Posts : 7
Join date : 2011-10-03

Back to top Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty Re: NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

Post  MK Group Ltd Sun Oct 09, 2011 3:35 am

No Problem.

Gary

MK Group Ltd
MK Group Ltd
MK Group Ltd

Posts : 301
Join date : 2010-04-03

http://www.mkgroupltd.co.uk

Back to top Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty Great

Post  sunny.sahdev Thu Sep 19, 2013 8:42 am

Great you have fixed your unit. In case you ever have other problems with it, request the FREE self check Pulsacoil mini guide which could help you.

You can request it via this link: Gledhill Pulsacoil 2000 Repairs

sunny.sahdev

Posts : 383
Join date : 2013-08-21
Age : 35
Location : Vedhas Limited, 960 Capability Green

http://www.vedhas.co.uk/vedhas-what-we-do/pulsacoil-repair/#

Back to top Go down

NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK* Empty Re: NO HOT WATER *EVERYTHING SEEMS OK*

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum